Rychlé dodání Zboží skladem
Jsme nejlevnější Máme bezkonkurenční ceny
Máme zkušenosti Více jak 30 let na trhu

Hadice

Nabízíme Vám široký výběr průmyslových hadic. Hadice rozdělujeme do tří základních oddělení dle použítého materiálu, ze kterého jsou hadice vyrobeny.

Díky příznívým vlastnostem materiálů EPDM, SBR a NBR, jsou používány pro výrobu hadic a nazýváme je hadice pryžové. Naleznete zde hadice brzdové, horkovodní hadice, hadice pro páru (hadice parní), hadice benzínové - olejové.

Potřebujete-li hadice acetylenové, hadice kyslíkové či propan-butanové hadice, naleznete je v oddělení hadic plynových. K výrobě plynových hadic se nejčastěji využívá materál SBR, který je všeobecně využívaný v místech, kde na materiál nejsou kladeny žádné zvýšené nároky (např. chemická odolnost, teplota, mechanické vlastnostni, bobtnavost a stárnutí).

Transparentní hadice, mezi které patří zejména benzínové transparentní hadice a zahradní hadice patří do oddělení hadice PVC. Hadice z materiálu PVC jsou ideální pro použití ve vodárenství, čistírnách odpadních vod, chemickém průmyslu apod. PVC hadice však nejsou vhodné pro organická rozpouštědla.

Zobrazit více